top of page

Gott Nytt År önskar SWEA San Francisco



2021 var ett intressant år fullt av upp- och nedgångar! Liksom 2020 präglades våra liv av Covid-19, men nu med hopp och nya möjligheter. Året inleddes likt 2020 med Zoom-möten och avstånd, men under våren kunde vi äntligen ses på riktigt igen. SWEA har kunnat bjuda på riktiga event och samvaro tack vare alla som hjälper till och arrangerar, helt volontärt, och alla som kommer och deltar och gör våra träffar så fantastiska. Här följer en härlig blandning av bilder från året som gått med SWEA San Francisco!



Januari

SWEA San Francisco rivstartade 2021 med en mycket uppskattad stegtävling. Med hjälp av olika appar räknade deltagarna lagvis hur många steg de tagit hela månaden. Vann gjorde Palo Alto Pumor - Cecilia Gyllenram, Lisa Carlsson och Maria Mårtensson.



Februari

I februari hölls vårt årsmöte via Zoom med utdelning av semlor på olika platser i Bay Area. Det blev ett lyckat möte och vi var många som jublade över de smarriga semlorna!



Mars

Det första eventet med Vin & Vänner genomfördes via zoom 4 mars då vi fick en utbildande och underhållande kurs med fokus på Pinot Noir av Master Sommelier Paul Mekis. Pinot Noir trivs i kallare klimat och etablerades i Kalifornien i början av 1800-talet.

I mars kunde vi så äntligen börja ses utomhus på vandringar igen. På bilder är från en härlig vandring i Lands End 23 mars.



April

Vin & Vänner på Picchetti Winery 25 april. Flera av vingårdens picknickbord fylldes av glada Sweor som njöt av medhavd picknick, gott vin och varandras sällskap!

Vandring i vackra Walnut creek, 24 april.



Maj

I maj fick vi njuta av en höjdardag då vi provade yoga och goda viner hos West Wines, 22 maj.

SWEA San Franciscos styrelse träffades för första gången utanför Zoom, 23 maj.



Juni, Juli, Augusti

Under juni, juli och augusti hade vi sommaruppehåll men sågs ändå för bland annat enstaka vandringar tillsammans.



September

Höjdpunkten på året var nog ändå vår fantastiska höstmiddag i Los Altos! Men vi hann med annat skoj i september också. Bland annat så provade vi på "Stand up-paddleboard", SUP i Santa Cruz.



Oktober

I oktober drog vi bland annat igång regelbundna familjeträffar i parker.

Härliga oktobertjejträffar i Sonoma, San Francisco och Walnut Creek.

I oktober hann vi också med att promenera runt Benicia, då vi njöt av konst, fantastiskt väder och det trevliga sällskapet.



November

I november firade våra populära IKEA-träffar i Emeryville & East Palo Alto femårsjubileum!



December

December började med julmarknaden som var en stor succé och lovorden har haglat över julmarknadskommittén. Med all rätt! Julshopping, luciatåg, spelemän, fiskdamm och julfika - och gott om parkering. Vad mer kan man önska sig?


SWEAs december fortsatte så i julens tecken med glöggträffar runt hela Bay Area och avslutades med tre olika julbord på restaurang. Så ska julen firas!

Stort tack till alla ni som bjudit till och gjort 2021 till ett fantastiskt SWEA-år! Vi ser fram emot ett Gott Nytt 2022!



Gott Nytt år önskar

SWEA San Francisco




Text: Pernilla Jansdotter & Cecilia Mases

Bilder: Pernilla Jansdotter, Lena Axelsson, Yvonne Ericsson, Sassa Oznowicz, Lisa Carlsson, Madeleine Eketorp, Jeannette Jannerman Perkins, Michaela Bjorkman Taylor, Gunilla Lehmkuhl, Anita Benson, Mona Clements, Ursula Hultqvist, Anna Almberg, Cecilia Mases, Barbro Johannesson


183 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page