top of page

Inger S-O, Alameda

Updated: Oct 14, 2020


1. Hur hamnade du här? Jag kom hit i slutet på 1986 för att få lite omväxling från Sverige och hälsa på en killkompis. Jag hade tagit tjänstledigt 6 månader från mitt jobb i Sverige. Jag trivdes väldigt bra och stannade.

2. Bäst med Kalifornien? Vad jag tycker är bäst med Kalifornien är absolut vädret: soligt och varmt och inte så kalla vintrar.

3. Vad saknar du från Sverige? Från Sverige saknar jag givetvis min familj. Jag saknar också svensk husmanskost, svenskt plockgodis och Marabou, och de långa ljusa sommarkvällarna.

4. Vad gör du helst? På min fritid älskar jag att ligga på stranden och läsa en bra bok. Tycker också om att gå ut och äta med min man och vänner och ta en dagstur till Napa eller Sonoma.

5. Varför blev du medlem i SWEA? Jag tyckte det var dags att bli medlem i SWEA efter att alla dessa år jag har varit här. De senaste två åren har jag och min man varit volontärer på SWEA julmarknad och det fick mig att bestämma mig för medlemskap.

46 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page