top of page

Vilken härlig lyx det är att bli serverad på restaurangNu börjar Kaliforniens hårda restriktioner lättas upp så smått. Restaurangerna har fått öppna sina uteserveringar och vi konsumenter som fått nöja oss med take out, och ibland ”cook at home” erbjudanden, kan nu äntligen gå ut och äta igen. Men hur är det? Känns det som vanligt igen?


Mona Clements berättar:


” Jag och min man gick utför MainStreet i Los Altos första söndagen dom öppnade för outside dining. Vi såg ett bord utanför Opahs och blev vänligt mottagna av en gullig servitris med munskydd, vi fick nytryckta menyer och satt på trottoaren en bit ifrån två andra bord. Jag åt grillade pilgrimsmusslor. Det tog en liten stund för dom hade många före oss som beställt mat som hämtades upp.” Besöket gav mersmak och en vecka senare gav de sig ut igen."


”I fredags beställde vi ett bord vid poolen på Mariotts Courtyard Cafe, på El Camino i Los Altos.Där blev vi också serverade av trevlig personal som gav oss bestick i plastfodral. Min man beställde Ribs som vi aldrig fixar själva. Vi hade alla munskydd på när vi beställde och kände oss säkra att ta av det när vi åt. Vi har ju oftast lagom varmt väder här i Bay Area, och jag känner mig helt ok med att beställa mat och sitta ute och äta nu. Vi vet ju inte allt om COVID 19 än, men vi måste ju kunna ha lite trevligt i väntan på vaccinet.”Text & Bild: Mona Clements & Cecilia Mases

67 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page