top of page

Jessica R, San Francisco


1. Hur hamnade du här? Jag är uppvuxen i en kombination av Järvsö, Hälsingland och Newport Beach, Kalifornien (lite annorlunda!) och har för det mesta jobbat i USA. Efter flera år i Boston, New York och London hittade jag tillbaka till Kalifornien när jag tog mitt MBA på UCLA. Efter några år i LA så flyttade jag upp till San Francisco på grund av kärleken :) 2. Bäst med Kalifornien? Att man aldrig är så långt från havet! Om jag skulle kunna bo vart som helst i Kalifornien, skulle jag välja Santa Barbara.

3. Vad saknar du från Sverige? Min lilla mormor! Hon är 85 år och kvar i Järvsö. Jag och min sambo John skulle gifta oss i Järvsö i år så att hon skulle kunna vara med som hedersgäst, men på grund av coronakrisen har vi fått skjuta fram allt tills nästa sommar. 4. Vad gör du helst? Reser! Min mamma jobbade för SAS hela karriären, så jag växte upp på resande fot och det suget sitter alltid kvar. Annars är jag också väldigt fitness-intresserad, jag var sjukampare tidigare i livet och du hittar mig nu på närmaste Orange Theory. 5. Varför blev du medlem i SWEA? Jag saknar den svenska gemenskapen och känner mig fortfarande ny i San Francisco, därför ser jag så mycket fram emot att lära känna andra svenska kvinnor i området. Jag ser också fram emot att hjälpa till med event som framför den svenska kulturen, som julmarknaden.

100 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page