top of page

Anna W, Mill Valley

Updated: Oct 14, 20201. Hur hamnade du här?  Jag har kommit till Kalifornien med anledning av att min man jobbar här. När vi var unga bodde och studerade vi i LA och vi trivdes otroligt bra så jag är glad att vi nu är tillbaka, denna gång också med vår dotter som är 14 år.

2. Bäst med Kalifornien? Naturen, städerna, människorna, klimatet och att det är relativt enkelt att starta upp ett ”nytt” liv här.

3. Vad saknar du från Sverige? Familj och vänner. Allt annat går att ersätta utom detta.

4. Vad gör du helst? Jag drivs av att lära mig nya saker, att samarbeta med andra och att känna att jag bidrar med min kompetens. Jag jobbar med några projekt i Sverige men vill gärna hitta något lokalt här. I och med allt som har hänt i samband med corona så har min tid mest gått åt att stötta min dotter med hemskolan. På fritiden ägnar jag mig åt att vandra, åka skidor när det är säsong för det, jag rider och löptränar också.

5. Varför blev du medlem i SWEA? Jag blev medlem i SWEA för att lära känna fler här. Jag har varit på flera av SWEA Profesionals föreläsningar och tycker de har varit kanonbra.

46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page