top of page

Petra M, San Jose


5 FRÅGOR TILL EN NY MEDLEM


1. Hur hamnade du här?

Long story short; flyttade till SF Bay Area från Malmö 2003, sedan tillbaka till EU/Amsterdam 2017 för jobb men fastnade i San Jose i våras pga Corona (företaget är baserat här och jag var på besök). Så nu bor jag här igen!


2. Bäst med Kalifornien?

Inspiration och spiritualitet som en naturlig del av människors vardag på ett välutvecklat sätt, hög standard på kultur, ett mycket öppet och accepterande samhälle samt naturen/sunshine & blue skies så klart!


3. Vad saknar du från Sverige?

Familj, vänner, community och riktig glögg på julen :)


4. Vad gör du helst?

Förutom att jag älskar mitt jobb (designer/art director) så är jag utomhus så mycket som möjligt varje dag. Mediterar, lyssnar på böcker och hänger med my co-pilot Zilly. Jag håller också på att starta ett företag vid sidan om mitt vardagsjobb, så tiden är knapp men full av inspiration!


5. Varför blev du medlem i SWEA?

Jag vill gärna lära känna vår utlands-community – vi kommer ju från olika hörn av Sverige med massor av erfarenheter, vilket jag finner oerhört intressant. Min mamma är medlem i Marbella/Spanien sedan 80-talet och jag har bara hört positivt om medlemskap.

113 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page